• SQUARE COMPASS CONSULTING
Adresa

Nikole Tesle 4, 11080 Zemun, Srbija

Telefon

+381 11 260 3303

T²: TESLA SQUARE
јун 5, 2020

T²: TESLA SQUARE

je projekat modularnog koncepta.

Započinjemo ga istoimenim you-tube serijalom na kanalu T²: TESLA SQUARE. Serijal obuhvata u prvom delu 30 emisija od po 30 minuta, ciljano u domenu povezivanja matice i dijaspore u delu unapređenja preduzetništva. Sve to u odgovoru na pitanja šta je danas liderstvo, upravljanje sa misijom i vizijom, tajne upravljanja širom sveta, kako najbolje uspostaviti B2B i P2P odnos sa našom dijasporom ako imate dobar projekat ili ideju, razvoj novih tržišta u svetu, šta su to digitalni eko-sistem i digitalna transformacija, kakva nam je sektorska međusaradnja i koji su njeni izazovi, šta trebamo menjati u sistemu i na sebi kako bi uspešnije poslovali.

Model emisije je jedna tema, jedan gost u studiji, a drugi na video-linku širom sveta kako bi obogatili razgovor. Tri grupe gostiju serijala su Preduzetnici, Akademski svet, Mladi sa Misijom. Ovakva vrsta emisija ne postoji ni u Srbiji, a ni u regionu.

Nakon uvodnog you-tube serijala, krećemo sa radionicima, seminarima i konferencijama sa ciljem jačanja veza B2B i P2P preduzetnika u Srbiji i Regionu sa našom dijasporom, aktivno prateći dešavanja putem društvenih mreža i putem website www.teslasquare.com

Square Compass Consulting

Share: